Skip directly to content

lyrica app

Lyrica Patient

App’en, der kan hjælpe dig godt i gang med din smertebehandling


Lyrica Patient er forbeholdt dig, der lider af neuropatisk smerte og har fået Lyrica-behandling ordineret af din læge. Du kan downloade app’en på Google Play og App Store. Du logger ind på app’en med den 6-cifrede VNR (varenummer) kode på din Lyrica-pakning, som du også bruger til at logge ind på denne hjemmeside.

Hent Lyrica Patient nedenfor eller læs mere om app’en længere
nede på siden:

App Store Google Play


Ekstra støtte i den første måned med Lyrica

Du kan bruge app'en til mange ting omkring din behandling. En af de vigtige funktioner er støtte til den første måned med Lyrica, hvor du skal vænne dig til behandlingen og at tage medicin hver dag.

Du kan få et dagligt tip hver dag den første måned – Det kan hjælpe dig til bedre at forstå din behandling.

 

Reminder funktion

I dag har du brugt Lyrica i cirka en uge. Husk at justere doseringen, hvis du har aftalt med din læge at gøre det på dette tidspunkt.

Det er vigtigt, at du tager Lyrica regelmæssigt og på samme tidspunkt hver dag. Derfor kan du også indstille, at app’en skal huske dig på at tage medicinen på de tidspunkter, som din læge har anbefalet.


Lær din smerte at kende

Med app’en får du også en dagbog, hvor du kan registrere, hvordan du oplever smerter og behandling. Du kan fx nemt markere, hvor smerten føles stærkest på en figur og give den karakter efter, hvor stærk den føles. På den måde kan dagbogen være med til at give dig et overblik over dine smerter.

 

Kalender

Du kan også registrere bivirkninger og andre ting, som du gerne vil tale med din læge om til næste kontrolbesøg, som app’ens kalender hjælper dig med at huske.